Kouvenderstraat Hoensbroek Nederland in Hoensbroek via Huurflits

Kouvenderstraat Hoensbroek Nederland-3 Slaapkamers-Badkamer met wastafel, spiegelkast, onderkast, bad-Aparte toilet-Aparte cv ruimte met aansluiting voor wasmachine (van 2 m2)-keuken van 12m2 met, gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak met kraan en koelkast-Berging van 5,5 m2-Balkon van ruim 20m2 toegankelijk vanuit de keuken en de woonkamer

Je vind de Appartement aan de Kouvenderstraat Hoensbroek Nederland  te Hoensbroek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hoensbroek aan de Kouvenderstraat Hoensbroek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hoensbroek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kouvenderstraat in Hoensbroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kouvenderstraat in Hoensbroek – Klik hier

Details van Appartement Kouvenderstraat in Hoensbroek

Prijs – 890.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 113

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kouvenderstraat Hoensbroek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren