Kraanpoort Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Kraanpoort Roermond NederlandDerde (bovenste) verdieping:Entree; hal; ruime woonkamer met open keuken (ca. 30 m2) voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast en vaatwasser. De gang leidt naar 2 ruime slaapkamers, een fraaie badkamer v.v. vaste wastafel en douche; separaat toilet en diverse muurkasten (aansluiting witgoed, HR ketel en bergruimte). Middels een luik in de kleinste slaapkamer is de grote bergzolder bereikbaar.

Je vind de Appartement aan de Kraanpoort Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Kraanpoort Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kraanpoort in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kraanpoort in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Kraanpoort in Roermond

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kraanpoort Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren