Kraanstraat Utrecht, Neder;and in Utrecht via Huurflits

Kraanstraat Utrecht, Neder;andEntree met meterkast, gezellige woonkamer met open keuken voorzien van vaatwasser, oven/magnetron, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Openslaande deuren naar de heerlijke zonnige binnentuin.Vanuit de woonkamer toegang tot een hal voorzien van wasmachine en toegang naar de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van wandcloset, wastafel, inloopdouche met douchedeur, thermostaatkraan, design radiator en mechanische ventilatie.

Je vind de Huurwoning aan de Kraanstraat Utrecht, Neder;and  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Utrecht aan de Kraanstraat Utrecht, Neder;and en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kraanstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kraanstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Huis Kraanstraat in Utrecht

Prijs – 1275.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 61

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kraanstraat Utrecht, Neder;and

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren