Krekelveldstraat Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

Krekelveldstraat Venlo NederlandDe woning is gelegen in Venlo-Zuid op korte afstand van het centrum van Venlo, het station en de Fontys Hogeschool. Unit 3 bestaat uit 2 kamers en deze bevinden zich op de eerste verdieping aan de voor- en achterzijde van het pand. De kamer aan de achterzijde is ca. 6 m2 groot en de kamer aan de voorzijde is ca. 13 m2 groot, bij elkaar dus ca. 19 m2.De kamer van 6 m2 is voorzien van een eigen keukenblokje met warm en koud water. Ook is er een TV- en internetaansluiting op de kamer aanwezig.De keuken, kelder, toilet en badkamer worden gedeeld met 3 medebewoners. Er is een tuin alsook een balkon aanwezig voor gezamenlijk gebruik.Tevens is er een gemeenschappelijke tuin, schuur. fietsenberging en balkon aanwezig. De keuken, het toilet en het trappenhuis zijn in 2016 volledig gerenoveerd. De badkamer is in 2021 volledig gerenoveerd.Kale huur per maand = € 350,00 + € 145,00 voorschot servicekosten = € 495,00. De unit is per 1 december 2022 beschikbaar.Er is een wasmachine aanwezig voor algemeen gebruik. De kosten hiervoor bedragen € 6,00 per maand.

Je vind de Kamer aan de Krekelveldstraat Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Venlo aan de Krekelveldstraat Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Krekelveldstraat in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Krekelveldstraat in Venlo – Klik hier

Details van Kamer Krekelveldstraat in Venlo

Prijs – 350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Krekelveldstraat Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren