Kremersdreef Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Kremersdreef Maastricht NederlandZeer ruime centrale hal geeft toegang tot alle ruimtes. Ruime doorzonwoonkamer met groen uitzicht aan de achterkant. Gesloten keuken van circa 9 m2 met onder andere gaskookplaat,afzuigkap en vaatwasser. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken met de witgoed aansluitingen en toegang tot balkon 1. Nette badkamer met douche en wastafelmeubel en een separaat toilet. Twee slaapkamers met toegang tot balkon 2.

Je vind de Appartement aan de Kremersdreef Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Kremersdreef Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kremersdreef in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kremersdreef in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Kremersdreef in Maastricht

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 98

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kremersdreef Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren