Kremersheerd Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Kremersheerd Groningen NederlandDeze ruime woning aan de Kremersheerd is per direct beschikbaar. De woning beschikt over een ruime woonkamer die toegang geeft tot het balkon, een keuken, een separaat toilet, drie slaapkamers en een badkamer.De woning is gelegen in een rustige buurt aan de rand van de buurt Beijum met alle nodige voorzieningen zoals een supermarkt om de hoek. En binnen enkele minuten rijden heb je verschillende uitvalswegen.

Je vind de Huurwoning aan de Kremersheerd Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Groningen aan de Kremersheerd Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kremersheerd in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kremersheerd in Groningen – Klik hier

Details van Huis Kremersheerd in Groningen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kremersheerd Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren