Krommeniestraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Krommeniestraat Amsterdam NederlandIndelingVia de lift of het trappenhuis is de studio te bereiken. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping. Bij binnenkomst, komt u in de eetkamer binnen welke tevens toegang geeft tot het balkon. Daarna komt u in de woon/slaapkamer met een open keuken met ingebouwde apparatuur, welke toegang geeft tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine.

Je vind de Studio aan de Krommeniestraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Krommeniestraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Krommeniestraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Krommeniestraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Krommeniestraat in Amsterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Krommeniestraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren