Krommertstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Krommertstraat Amsterdam NederlandGezellige nieuw gerenoveerde gemeubileerde studio in Amsterdam West, op slechts 5 fietsminuten van het stadscentrum.Op de bovenste verdieping vind je deze gezellige studio. Het is geïsoleerd, nieuwe verwarming / airco systeem, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en ook nieuw meubilair.

Je vind de Studio aan de Krommertstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Krommertstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Krommertstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Krommertstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Krommertstraat in Amsterdam

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Krommertstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren