Kromstraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Kromstraat Delft NederlandIn hartje Delft gelegen te bezichtigen onderhouden studio van circa 17 m2.Indeling: entree/meterkast, woonkamer met (slaap)zolder, wasmachineaansluiting, laminaatvloer, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder inductiekookplaat, koelkast met vriesvak en afzuigkap, badkamer met douche, wastafel en toilet.

Je vind de Studio aan de Kromstraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Delft aan de Kromstraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Kromstraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Kromstraat in Delft – Klik hier

Details van Studio Kromstraat in Delft

Prijs – 675.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 17

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kromstraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren