Kromstraat Weert Nederland in Weert via Huurflits

Kromstraat Weert NederlandGrote bovenwoning op de eerste en tweede verdieping met eigen entree en entree.Trap naar de eerste verdieping met grote overloop, separaat toilet, ruime slaapkamer, werkkamer met directe uitgang middels openslaande deuren naar vrij dakterras.Doorloop naar de woonkamer met geweldige raampartijen, die een prachtig uitzicht bieden over de boulevard Langstraat.Gesloten keuken met hoekopstelling en gezellige raampartijen.

Je vind de Appartement aan de Kromstraat Weert Nederland  te Weert nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Weert aan de Kromstraat Weert Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Weert. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kromstraat in Weert wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kromstraat in Weert – Klik hier

Details van Appartement Kromstraat in Weert

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kromstraat Weert Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren