Kruidenstraat Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Kruidenstraat Nijmegen NederlandBegane grondDe entree geeft toegang tot de hal met toiletruimte en de ruime woonkamer met tuindeuren naar de zonnige tuin op het zuidoosten. Aan de voorzijde ligt de luxe open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap. Het geheel is afgewerkt met een mooi en luxe werkblad.1e VerdiepingVia de overloop bereikt u 3 mooie slaapkamers en de moderne badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.2e VerdiepingOp de ruime zolderetage, die met een vaste trap te bereiken is, bevinden zich o.a. de witgoedaansluitingen en voldoende opslagmogelijkheden.

Je vind de Huurwoning aan de Kruidenstraat Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Nijmegen aan de Kruidenstraat Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Kruidenstraat in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Kruidenstraat in Nijmegen – Klik hier

Details van Huis Kruidenstraat in Nijmegen

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 130

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kruidenstraat Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren