Kruisberg Etten-Leur Nederland in Etten-Leur via Huurflits

Kruisberg Etten-Leur NederlandEntreeAan de ruime hal bevinden zich de twee slaapkamers, badkamer, bergruimte en toiletruimte. Tevens vindt u hier de meterkast en biedt de hal u toegang tot de woonkamer.WoonkamerDe woonkamer is ruim van afmeting en staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer wordt gekenmerkt door zijn diepte en is hierdoor zeer leuk in te delen. Ook heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het balkon.KeukenDe open keuken heeft een keukenblok met een spoelbak en een afzuiginstallatie. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en beschikt bovendien over diverse boven- en onderkastjes.BalkonMooi, breed balkon waarop u een leuke buitenzithoek kunt inrichten. Het balkon loopt over de volledige breedte van de beide slaapkamers en is te bereiken vanuit de woonkamer. Vanaf het balkon kijkt u uit over de aangrenzende straat.Slaapkamer 1Deze slaapkamer is royaal van afmeting en is gelegen aan de hal. De slaapkamer is voorzien van veel lichtinval en kijkt daarnaast leuk weg over het balkon.Slaapkamer 2Praktische tweede slaapkamer. De kamer is ruim van opzet en is daardoor ook prima te gebruiken als hobbykamer of bureau.BadkamerDe badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, separate douchecabine en vaste wastafel. De badkamer is netjes afgewerkt en uitgevoerd in de kleur wit.BergingNaast de entree vindt u een zeer praktische bergruimte welke u een hoop extra bergingsmogelijkheden binnen de muren van uw appartement biedt. In de bijkeuken zijn tevens de cv-installatie en de aansluitingen van de wasmachine en condensdroger gevestigd.ToiletruimteDe toiletruimte is eveneens netjes afgewerkt en is voorzien van een wandcloset met fonteintje.Parkeren/BergingOptioneel is er een parkeerplaats te huur onder het complex. De parkeerkelder is enkel toegankelijk voor bewoners van het complex en is te openen middels een handzender. Tevens vindt u hier een extra berging.

Je vind de Appartement aan de Kruisberg Etten-Leur Nederland  te Etten-Leur nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Etten-Leur aan de Kruisberg Etten-Leur Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Etten-Leur. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kruisberg in Etten-Leur wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kruisberg in Etten-Leur – Klik hier

Details van Appartement Kruisberg in Etten-Leur

Prijs – 940.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 87

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kruisberg Etten-Leur Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren