Kruisbessenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Kruisbessenstraat DenHaag NederlandLichte en gezellige kamer te huur in een rustige en veilige buurt nabij de winkels van de Fahrenheitstraat. De kamer is volledig gemeubileerd met een bureau, bed, koelkast, magnetron, kast, boekenplank. De badkamer en keuken worden gedeeld met 3 andere huurders op dezelfde verdieping. Ideaal voor studenten, stagiaires voor Expats.

Je vind de Kamer aan de Kruisbessenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Kruisbessenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kruisbessenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kruisbessenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Kruisbessenstraat in Den Haag

Prijs – 300.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kruisbessenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren