Kruiskade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Kruiskade Rotterdam NederlandPrachtig 2-kamer appartement, gesitueerd op een unieke locatie in het centrum van Rotterdam tegenover het Centraal Station! Het type appartement wordt opgeleverd met een keuken zonder apparatuur en een badkamer met bad en wastafel. Servicekosten: ca. € 50,- per maand. Dit is wonen in het bruisende hart van Rotterdam: direct naast deDoelen, de Rotterdamse Schouwburg, diverse bioscopen en op loopafstand van de grote winkelbedrijven, het Beursplein en het Centraal Station. En toch alle rust en gemak van een stadsappartement. Minimale leeftijd: 26 jaar Minimum bruto maandinkomen: viermaal de huurprijs

Je vind de Appartement aan de Kruiskade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Kruiskade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kruiskade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kruiskade in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Kruiskade in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kruiskade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren