Kruiskade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Kruiskade Rotterdam NederlandIndelingBinnenkomst in een prachtige gezamenlijk entree.Daarna kunt u met de lift naar de 5e verdieping, u komt binnen in de tocht hal waar alle deuren leiden naar bijna al de vertrekken.De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en en heeft een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam.De gesloten keuken is voorzien van keukenblok met koelkast en wastafel.En u kunt heerlijk genieten van het uitzicht op het balkon aan de voorzijde van de woning gelegen op de 5e verdieping.De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.De badkamer bevindt zich ook aan de achterzijde en is voorzien van een ruime inloopdouche.

Je vind de Appartement aan de Kruiskade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Kruiskade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kruiskade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kruiskade in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Kruiskade in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kruiskade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren