Kruiskade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Kruiskade Rotterdam NederlandRuime 2 kamer woning (78 m2) met een riant terras op de hoogwaardig ingerichte Kruiskade. Deze unieke locatie, midden in het centrum van Rotterdam, biedt u een veelzijdigheid aan winkels en uitgaansgelegenheden. In een straal van 500 meter bevinden zich onder andere De Schouwburg, De Doelen, diverse restaurants en bioscopen. Deze woningen bevinden zich in een gebouw van de beroemde architect ‘Maaskant’. Huurprijzen zijn indicatief. Servicekosten: 51,50 euro per maand Minimale huurperiode: 1 jaar Betaalperiode: per kwartaal Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (uit vast dienst-verband exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) minimaal viermaal de kale maandhuur dient te bedragen.

Je vind de Appartement aan de Kruiskade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Kruiskade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kruiskade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kruiskade in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Kruiskade in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kruiskade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren