Kruiskade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Kruiskade Rotterdam NederlandHet appartement is bereikbaar via een afgesloten entree. Vanuit de entree komt u in de centrale hal met trap en liften naar de bovengelegen appartementenVia de galerij heeft u toegang tot het 1 slaapkamer appartement van ruim 81m2.Bij binnenkomst in de flat valt direct de ruimte en het weidse uitzicht over de stad op vanuit de woonkamer.In de hal bevindt zich het toilet en een aparte ruime berging.De ruime woonkamer met kasten heeft een weids uitzicht over het centrum van Rotterdam. Ook vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon van 7m2.De keuken is voorzien van onder- en bovenkasten en biedt veel opbergruimte.

Je vind de Appartement aan de Kruiskade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Kruiskade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kruiskade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kruiskade in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Kruiskade in Rotterdam

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 81

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kruiskade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren