Kruisstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands in Eindhoven via Huurflits

Kruisstraat, Eindhoven, North Brabant, NetherlandsGemeenschappelijke entree met bellentableau, intercom en brievenbussen. Binnenkomst in centrale hal met trap naar de verdiepingen waar de appartementen zich bevinden. Doorgang naar de meterkasten, gemeenschappelijke fietsenberging en containerruimte op de begane grond.Eerste verdieping:Trap toegang tot de galerij. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Tevens is er op de derde verdieping een gemeenschappelijke stadstuin.

Je vind de Appartement aan de Kruisstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Kruisstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kruisstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kruisstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Kruisstraat in Eindhoven

Prijs – 1325.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kruisstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren