Kruisstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Kruisstraat Heerlen NederlandIndeling appartement:Hal (ca. 5,6 m²). Woonkamer (ca. 33 m²) met open keuken voorzien van een moderne rechte nieuwe keukenopstelling (bj. 2022) voorzien van een koelkast, 4 pits gaskookplaat met extra wokbrander, combi oven, vaatwasser en design afzuigkap.Geheel betegelde moderne nieuwe badkamer ca. 3,7m² voorzien van een douche met glazen schuifdeur, breed badmeubel met wastafel, spiegelkast, staande badkamerkast, designradiator en opstelplaats voor wasmachine en droger.Separaat toilet met fonteintje.Twee slaapkamers, respectievelijk groot ca. 12,5 m² en ca. 6,5 m². Slaapkamer 2 geeft toegang tot het terras/tuintje (ca. 6 m²) aan de achterzijde.Het gehele appartement is voorzien van een moderne doorlopende nieuwe pvc vloer.

Je vind de Appartement aan de Kruisstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Kruisstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kruisstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kruisstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Kruisstraat in Heerlen

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kruisstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren