Kruisstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Kruisstraat Leeuwarden NederlandGelegen in Leeuwarden ligt dit fraaie appartement in de Kruisstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 98 m2 en is gebouwd in 1900. Verder beschikt dit appartement over 4 grote en ruime slaapkamers, een nette ruime woonkamer, nette keuken en een ruim dak / zon terras.

Je vind de Appartement aan de Kruisstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Kruisstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kruisstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kruisstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Kruisstraat in Leeuwarden

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 98

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kruisstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren