Kuilenstraat Meerssen Nederland in Meerssen via Huurflits

Kuilenstraat Meerssen NederlandDeze bovenwoning is beschikbaar voor 3 of 4 studenten.Zoals op de foto’s te zien is, is er wat werk aan de woning.Vanuit de entree heeft u via de trap toegang tot de eerste en tweede verdieping van de woning.Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, het toilet en een aparte eenvoudige keuken.Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en de badkamer.

Je vind de Appartement aan de Kuilenstraat Meerssen Nederland  te Meerssen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Meerssen aan de Kuilenstraat Meerssen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Meerssen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kuilenstraat in Meerssen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kuilenstraat in Meerssen – Klik hier

Details van Appartement Kuilenstraat in Meerssen

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kuilenstraat Meerssen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren