Kuipersdijk Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Kuipersdijk Hengelo NederlandDe kamer is voorzien van laminaat, is ongeveer 8 m2 en bevindt zich in de wijk Anninks-Nijhofshoek. Het studentenhuis is voorzien van een gezamenlijke woonkeuken, moderne badkamer en toilet en een zeer ruime achtertuin. De keuken is voorzien van divers apparatuur. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en er is een separaat toilet.

Je vind de Kamer aan de Kuipersdijk Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Hengelo aan de Kuipersdijk Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kuipersdijk in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kuipersdijk in Hengelo – Klik hier

Details van Kamer Kuipersdijk in Hengelo

Prijs – 575.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kuipersdijk Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren