Kuipersdijk, Zuiderval, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7541WL, The Netherlands in Enschede via Huurflits

Kuipersdijk, Zuiderval, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7541WL, The NetherlandsKuipersdijk, Enschede-centrum € 335,- p/m incl. g/w/e/internetDeze kleine maar nette kamer ligt op een ideale locatie ten opzichte van het centrum, station, supermarkt en bushalte voor de deur!Omschrijving: entree via gezamenlijke fietsenberging en toegang tot de woning.In totaal bevinden zich hier 6 kamers, één badkamer met bad/ douche, dubbele wastafel en wasmachine, een separaat toilet en een keuken met aanrecht, fornuis en afzuigkap.Ook is er een gezamenlijk dakterras.De kamer is circa 11 m2.

Je vind de Kamer aan de Kuipersdijk, Zuiderval, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7541WL, The Netherlands  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Kuipersdijk, Zuiderval, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7541WL, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Kuipersdijk in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Kuipersdijk in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Kuipersdijk in Enschede

Prijs – 335.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kuipersdijk, Zuiderval, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7541WL, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren