Kwartelstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Kwartelstraat Utrecht NederlandDit appartement is gelegen in de Vogelenbuurt in de stad Utrecht. Op de begane grond van dit pand vindt u het appartement. Het bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer. Naast de woonkamer vind je de open keuken die is voorzien van apparatuur, zoals een koelkast met vriezer en een 4-pits gasfornuis met afzuigkap. Naast de woonkamer is de slaapkamer te vinden. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. Er is ook een wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Kwartelstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Kwartelstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kwartelstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kwartelstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Kwartelstraat in Utrecht

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kwartelstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren