Kwekerijstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Kwekerijstraat Arnhem NederlandDe nieuwe keuken is voorzien van een inductiekookplaat, koelkast met vriezer, RVS afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een wastafel, aparte douche en een ligbad. Het gehele appartement is tevens voorzien van elektrische verwarmingspanelen en dus niet aangesloten op duur aardgas.

Je vind de Appartement aan de Kwekerijstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Kwekerijstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Kwekerijstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Kwekerijstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Kwekerijstraat in Arnhem

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 76

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kwekerijstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren