Laag_Bolwerk Bolsward Nederland in Bolsward via Huurflits

Laag_Bolwerk Bolsward NederlandNabij centrum gelegen keurige studio van circa 40m2, voorzien van laminaatvloer.De studio is voorzien van een open keuken met kookplaat en afzuigkap en koelkast, woonkamer en slaapgedeelte, badkamer met douchecabine en toilet en wastafel.

Je vind de Studio aan de Laag_Bolwerk Bolsward Nederland  te Bolsward nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Bolsward aan de Laag_Bolwerk Bolsward Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Bolsward. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Laag Bolwerk in Bolsward wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Laag Bolwerk in Bolsward – Klik hier

Details van Studio Laag Bolwerk in Bolsward

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laag_Bolwerk Bolsward Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren