Laagstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Laagstraat Eindhoven NederlandIndeling:gemeenschappelijke hal, het appartement heeft 2 toegangsdeuren, hal met garderoberuimte, toegang tot de aparte keuken welke is voorzien van koelkast met vriezer, vaatwasser, kooktoestel, afzuigkap, voldoende kastruimte en een ruime kelder voor opslag, aan de achterkant een apart toilet, douche en wastafel met tevens toegang tot de tuin. Vanuit de woonkamer heeft u een schuifdeur naar de zeer diepe tuin. Aan de voorkant bevindt zich de slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Laagstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Laagstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Laagstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Laagstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Laagstraat in Eindhoven

Prijs – 1120.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laagstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren