Laakkade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Laakkade DenHaag NederlandDe woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.Indeling: de woning bestaat uit vier kamers waarvan drie slaapkamers.

Je vind de Appartement aan de Laakkade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Laakkade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Laakkade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Laakkade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Laakkade in Den Haag

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laakkade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren