Laan Copes van Cattenburch, Den Haag, South Holland, Netherlands in Den Haag via Huurflits

Laan Copes van Cattenburch, Den Haag, South Holland, NetherlandsStijlvol hoofdentree op straatniveau met voorportaal voorzien van tochtdeur. Entree van het appartement in een gang met ruime garderobe. In de gang is een separaat toilet en een aparte ingebouwde ruimte waar u een wasmachine en droger kunt plaatsen. Ruime woonkamer aan de voorzijde met open doorgang naar de keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koel-/vries combinatie, oven, 4-pits gaskomfoor en afzuigkap.De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De moderne badkamer ligt naast de keuken en is voorzien van een aparte douche, wastafel en design radiator.

Je vind de Appartement aan de Laan Copes van Cattenburch, Den Haag, South Holland, Netherlands  te Den Haag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag aan de Laan Copes van Cattenburch, Den Haag, South Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Laan Copes van Cattenburch in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Laan Copes van Cattenburch in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Laan Copes van Cattenburch in Den Haag

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laan Copes van Cattenburch, Den Haag, South Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren