Laan van Nieuw-Guinea, Utrecht, Netherlands in Utrecht via Huurflits

Laan van Nieuw-Guinea, Utrecht, NetherlandsDit prachtig gemeubileerde ruime 3-kamer appartement is gelegen op de begane grond van het pand. U komt het appartement binnen op de begane grond waar u de ruime woonkamer met open keuken treft welke is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Aan de achterzijde heeft u middels openslaande deuren toegang tot een eigen terras. Aan de achterzijde is tevens de 1e slaap-/studeerkamer gelegen. Via een trap in de woonkamer gaat u naar het souterrain waar de 2e ruime slaapkamer en de luxe badkamer zijn gelegen.

Je vind de Appartement aan de Laan van Nieuw-Guinea, Utrecht, Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Laan van Nieuw-Guinea, Utrecht, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Laan van Nieuw-Guinea in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Laan van Nieuw-Guinea in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Laan van Nieuw-Guinea in Utrecht

Prijs – 1495.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laan van Nieuw-Guinea, Utrecht, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren