Laan_der_Techniek Veenendaal Nederland in Veenendaal via Huurflits

Laan_der_Techniek Veenendaal NederlandHet appartement van het project Rozenbottel is zeer centraal gelegen op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Veenendaal. Alles ligt binnen handbereik in Veenendaal!Met de perfecte ligging van Veenendaal vlakbij de A12 en de A15, reis je gemakkelijk met de auto naar omliggende grote steden als Utrecht, Arnhem en Apeldoorn. Handig als je in de grote stad werkt. Ook reizen met het openbaar vervoer is geen probleem. Rozenbottel ligt op slechts 2 minuten fietsen van station Veenendaal Centrum, waar je zo de trein naar je bestemming pakt.Kenmerken:- per 1 april 2023 beschikbaar;- Ruime lichte woonkamer met loggia;- Nette open keuken;- Moderne badkamer inclusief wastafel en douche;- Separaat toilet;- Ruime en lichte slaapkamer;- Vloerverwarming als hoofdverwarming;- Lift aanwezig;- Openbaar parkeren voor de deur;

Je vind de Appartement aan de Laan_der_Techniek Veenendaal Nederland  te Veenendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Veenendaal aan de Laan_der_Techniek Veenendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Veenendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Laan der Techniek in Veenendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Laan der Techniek in Veenendaal – Klik hier

Details van Appartement Laan der Techniek in Veenendaal

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laan_der_Techniek Veenendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren