Laan_op_Zuid Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Laan_op_Zuid Rotterdam NederlandPrivékamer in appartementRuimte voor 1 persoonSlaapkamer: 10 m22 huisgenoten (gemengd)Eigendom: 70 m2Het appartement heeft een waanzinnig uitzicht over de Rotterdamse haven. Voor het appartementengebouw is een tramhalte en het metrostation Wilhelmina ligt op 5 minuten loopafstand. De Erasmus universiteit ligt op 15 minuten fietsen.

Je vind de Kamer aan de Laan_op_Zuid Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Laan_op_Zuid Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Laan op Zuid in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Laan op Zuid in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Laan op Zuid in Rotterdam

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laan_op_Zuid Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren