Laan_van_De_Helende_Meesters Amstelveen Nederland in Amstelveen via Huurflits

Laan_van_De_Helende_Meesters Amstelveen NederlandLeuke woonruimte beschikbaar in Amstelveen, nabij het centrum (Stadshart). In twee minuten loopt u naar metrostation Ouderkerkerlaan. Nieuwbouw met vloerverwarming, te bedienen via een app.Gemeenschappelijke ruimte 25m2 (voor koken en eten)Badkamer 6m2geen inschrijving (liefst niet, maar mogelijk)geen honden toegestaangeen luide muziek of feesten toegestaanVolledig gemeubileerd.

Je vind de Kamer aan de Laan_van_De_Helende_Meesters Amstelveen Nederland  te Amstelveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amstelveen aan de Laan_van_De_Helende_Meesters Amstelveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amstelveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Laan van De Helende Meesters in Amstelveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Laan van De Helende Meesters in Amstelveen – Klik hier

Details van Kamer Laan van De Helende Meesters in Amstelveen

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laan_van_De_Helende_Meesters Amstelveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren