Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Laan_van_Meerdervoort DenHaag NederlandINDELINGEntree van de woning op straatniveau via de voortuin waar bewoners fietsen kunnen stallen.Trap naar de eerste verdieping, toegang tot het appartement met aansluitend trap naar de tweede verdieping.Vanaf de overloop met dakraam zijn alle vertrekken te betreden.In de ruime woonkamer is een kledingkast gebruikt als scheidingswand zodat het achterste gedeelte gebruikt kan worden als slaapgedeelte of werkruimte. De woonkamer is voorzien van een dakraam wat zorgt voor meer natuurlijke lichtinval.De fraaie open keuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel, designradiator en toilet. Tevens is hier de wasmachine geplaatst.

Je vind de Appartement aan de Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Laan van Meerdervoort in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Laan van Meerdervoort in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Laan van Meerdervoort in Den Haag

Prijs – 1290.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren