Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Laan_van_Meerdervoort DenHaag NederlandAlgemene entree op straatniveau, lift of trap naar de vijfde verdieping. Entree appartement, hal met separaat toilet. Lichte woonkamer met toegang tot het fijne balkon op het westen en uitzicht op de Reinkenstraat. Half open keuken voorzien van gasfornuis en oven, afzuigkap, koel/vriescombinatie, vaatwasser en magnetron. Aangrenzende ruimte die momenteel in gebruik is als kantoor aan huis. Aan de voorzijde van de woning is de ruime slaapkamer gesitueerd. Aangrenzende badkamer voorzien van een douche, wastafel en een wasmachine. In de onderbouw van het appartementencomplex is een separate berging aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Laan Van Meerdervoort in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Laan Van Meerdervoort in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Laan Van Meerdervoort in Den Haag

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren