Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland1-2 slaapkamer appartement op de Verdieping aan de Laan van Meerdervoort (uitlopend op stranden, ambassades, Den Haag centrum) Brede goed geïsoleerde woonkamer, overal daglicht, rustig. Achteraanzicht op brede tuin vanuit moderne keuken en grote slaapkamer.Openbaar vervoer op loopafstand (tram 3 en tram 11)Winkels Pinautomaat restaurants en supermarkt op loopafstand.Winkelgebied Reinkenstraat is op loopafstand.

Je vind de Appartement aan de Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Laan van meerdervoort in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Laan van meerdervoort in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Laan van meerdervoort in Den Haag

Prijs – 1065.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laan_van_Meerdervoort DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren