Laan_van_Nieuw-Oost-Indie DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Laan_van_Nieuw-Oost-Indie DenHaag NederlandLeuk appartement met dakterras aan de Laan van Nieuw Oost Indie. Zeer goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, tram 2 en 6 en bus 23 stoppen voor de deur. Ook snelwegen zijn goed bereikbaar.

Je vind de Appartement aan de Laan_van_Nieuw-Oost-Indie DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Laan_van_Nieuw-Oost-Indie DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Laan van Nieuw-Oost-Indie in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Laan van Nieuw-Oost-Indie in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Laan van Nieuw-Oost-Indie in Den Haag

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laan_van_Nieuw-Oost-Indie DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren