Laan_van_NOI DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Laan_van_NOI DenHaag NederlandDe woning ligt naast het Haagse Bos in de levendige en sfeervolle wijk Haagse Hout. Het centrum is in slechts een paar minuten per fiets te bereiken. In de buurt zijn diverse leuke restaurants en buurtwinkels te vinden en openbaar vervoer zoals tram, bus en trein bevinden zich ook op loopafstand (Den Haag centraal bevindt zich op slechts 2 minuten fietsafstand).Omschrijving / indeling:Entree: via de algemene voordeur bereikt u de trap naar de 2e etage. Via uw eigen voordeur betreed u de woning.Ruime lichte woonkamer aan de straatzijde. De woonkamer heeft een open keuken (met bar) inclusief keuken apparatuur (Koelkast, kookplaat, afzuigkap).Badkamermet inloop douche, wastafel en toilet.Slaapkamer aan de voorzijde.Het appartement is voorzien van een laminaatvloer.Het appartement wordt verwarmd doormiddel van algemene CV installatie met radiatoren in alle ruimtes.

Je vind de Appartement aan de Laan_van_NOI DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Laan_van_NOI DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Laan van NOI in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Laan van NOI in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Laan van NOI in Den Haag

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laan_van_NOI DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren