Laan_van_Ouderzorg Leiderdorp Nederland in Leiderdorp via Huurflits

Laan_van_Ouderzorg Leiderdorp NederlandDe kamer heeft een oppervlakte van 22 m2 en wordt gemeubileerd aangeboden. Binnen de kamer is er een plek gemaakt waar aan gewerkt kan worden en waar rustig aan gegeten kan worden.De badkamer bevindt zich naast de kamer en is voorzien van ligbad, aparte douche, toilet en wastafel, dit betreft dus een gedeelde faciliteit samen met verhuurder. Er is ook een wasmachine beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik in de badkamer.De keuken is volledig uitgerust en zal eveneens gedeeld worden met de verhuurder. Gebruik hierin is in samenspraak met verhuurder af te stemmen.

Je vind de Kamer aan de Laan_van_Ouderzorg Leiderdorp Nederland  te Leiderdorp nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leiderdorp aan de Laan_van_Ouderzorg Leiderdorp Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leiderdorp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Laan van Ouderzorg in Leiderdorp wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Laan van Ouderzorg in Leiderdorp – Klik hier

Details van Kamer Laan van Ouderzorg in Leiderdorp

Prijs – 681.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laan_van_Ouderzorg Leiderdorp Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren