Laan_van_Wateringse_Veld DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Laan_van_Wateringse_Veld DenHaag NederlandVia de hal heb je toegang tot alle vertrekken van de woning. Meteen links en rechts bij binnenkomst vind je de slaapkamers. De slaapkamers zijn 17 en 11 vierkante meter en met de grote raampartijen zeer licht.Ruime woonkamer met keuken in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een inbouwoven. Daarnaast is er ruimte voor het plaatsen van een koelkast.

Je vind de Appartement aan de Laan_van_Wateringse_Veld DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Laan_van_Wateringse_Veld DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Laan van Wateringse Veld in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Laan van Wateringse Veld in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Laan van Wateringse Veld in Den Haag

Prijs – 1020.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 97

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Laan_van_Wateringse_Veld DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren