Lage_Nieuwstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Lage_Nieuwstraat DenHaag NederlandLift toegang tot de tweede verdieping. Gang die leidt naar de deur van het appartement. De deur komt uit in een half open hal, die toegang geeft tot de woonkamer met grote raampartijen aan de voorzijde. L-vormige keuken met inductiekookplaat. Vanuit de keuken is het balkon te betreden. Aparte slaapkamer. Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Lage_Nieuwstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Lage_Nieuwstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lage Nieuwstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lage Nieuwstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Lage Nieuwstraat in Den Haag

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lage_Nieuwstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren