Lage_Nieuwstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Lage_Nieuwstraat DenHaag NederlandInfoLAGE NIEUWSTRAAT (CA. 40M2) CENTRUM / WESTEINDEOmvat:De keuken is voorzien van een inbouw vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. Er is ook een magnetron en een wasmachine. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Je vind de Studio aan de Lage_Nieuwstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Lage_Nieuwstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Lage Nieuwstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Lage Nieuwstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Lage Nieuwstraat in Den Haag

Prijs – 905.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lage_Nieuwstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren