Lakenweversplein Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Lakenweversplein Maastricht NederlandVrij en comfortabel leven, in de historische binnenstad van Maastricht. Op loopafstand van de mooiste winkels en warenhuizen, de Markt en het sfeervolle Vrijthof. Ook andere voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs en recreatie bevinden zich in de nabijheid.

Je vind de Appartement aan de Lakenweversplein Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Lakenweversplein Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lakenweversplein in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lakenweversplein in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Lakenweversplein in Maastricht

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lakenweversplein Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren