Lambertus_Zijlplein Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Lambertus_Zijlplein Amsterdam NederlandIk ben op zoek naar een vrouwelijke huurderHet is een mooie ruime kamer die je deelt met 3 andere huisgenoten. En de woning is altijd goed onderhouden dus ik verwacht ook dat de toekomstige huisgenoot ook netjes met de woning om zal gaan en de ligging van de woning is ideaal op nog geen 1 minuut in de supermarkt en 2 minuten ben je in de tram en is de woning gelegen in de omgeving van station Sloterdijk en station Jan van Galen.

Je vind de Kamer aan de Lambertus_Zijlplein Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Lambertus_Zijlplein Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Lambertus Zijlplein in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Lambertus Zijlplein in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Lambertus Zijlplein in Amsterdam

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lambertus_Zijlplein Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren