Lambertusstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Lambertusstraat Rotterdam NederlandOmschrijvingLees dan snel verder! In een van de gewildste wijken van Rotterdam, hebben wij deze leuke woning per 1 februari beschikbaar! De woning staat in een karakteristieke straat in Kralingen. De woningen in deze straat zijn goed onderhouden en hebben nog de mooie klassieke gevels, waardoor de straat erg sfeervol is.IndelingDe woning ligt op de eerste etage. De lichte L-vormige woonkamer ligt aan de straatkant, met open keuken. De woonkamer bevat mooie, grote ramen. Vanuit een hal is de slaapkamer, meerdere bergkasten en het separate toilet te bereiken. De slaapkamer is ruim en geeft toegang tot een nette badkamer en balkon. De badkamer bevat een douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Lambertusstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Lambertusstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lambertusstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lambertusstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Lambertusstraat in Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lambertusstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren