Lammerensteeg in Middelburg via Esteon

LammerensteegTe huur in Middelburg! Een zelfstandige studio, gestoffeerd, van 35m2 bestaande uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine. De huurprijs is €450,- per maand. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Zelfstandige studio in Centrum, Middelburg nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Zelfstandige studio ligt in de stad Middelburg aan de Lammerensteeg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Zelfstandige studio in Middelburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Zelfstandige studio in Centrum, Middelburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Zelfstandige studio in Centrum, Middelburg – Klik hier

Details van Zelfstandige studio in Centrum, Middelburg

Prijs – 450.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lammerensteeg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren