Landmanstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Landmanstraat Rotterdam NederlandKamer met uitgang naar balkon en hoofdgang. Gemeenschappelijk gebruik van keuken, douche en toilet Zeer rustige, schone en veilige omgeving aan de voet van het park (Zuiderpark). Tram- en bushalte. Verbindingen met het centrum (30min.), Winkelcentrum Zuiderplein (10min.) en Metro. Allerlei supermarkten en bedrijven in de omgeving. Twee keer per week straatmarkt op afstand. Te voet van de rivier en de haven (5 min.).

Je vind de Kamer aan de Landmanstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Landmanstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Landmanstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Landmanstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Landmanstraat in Rotterdam

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Landmanstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren