Landtong Amstelveen Nederland in Amstelveen via Huurflits

Landtong Amstelveen NederlandDeze onzelfstandige woning heeft een gedeelde badkamer en keuken. De studio’s worden kaal opgeleverd en zijn dus niet gemeubileerd of gestoffeerd. Het complex biedt ook gezamenlijke ruimtes waar je je huisgenoten kunt ontmoeten. Behalve de huur, komen ook de nuts- en servicekosten voor je rekening. Internet is niet inbegrepen in de servicekosten en dit dien je zelf te regelen. In het contract vind je hoe dit geregeld moet worden.Dit voormalig verzorgingstehuis in Amstelveen wordt verhuurd volgens de Leegstandswet. Dat betekent dat wij deze woningen passend toewijzen aan de hand van een inkomenseis vanuit de overheid van maximaal € 40.765 per jaar. Daarom willen wij je vragen om naast de gebruikelijke documenten (kopie van het paspoort, kopie van de bankpas en de meest recente loonstrook) ook een verklaring geregistreerd inkomen te uploaden onder verplichte inkomensdocumenten.

Je vind de Studio aan de Landtong Amstelveen Nederland  te Amstelveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amstelveen aan de Landtong Amstelveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amstelveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Landtong in Amstelveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Landtong in Amstelveen – Klik hier

Details van Studio Landtong in Amstelveen

Prijs – 433.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Landtong Amstelveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren