Landvoogdstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Landvoogdstraat Heerlen NederlandIndeling:Begane grond:Entree/hal 1,95 x 1,30 met siergrindvloer, garderobe, nieuwe meterkast met slimme meters en deur naar woonkamer.L-vormige woonkamer 5,90 x 4,55/3,20 met siergrindvloer, open keuken, deur naar berging en trap met siergrind naar verdieping.Keuken 4,55 x 2,25 met siergrindvloer en hoogglans aanbouwkeuken met elektrische kookplaat, afzuigunit, vaatwasser, heteluchtoven, koelkast, spoelbak en bargedeelte.Berging 3,25 x 1,55 met plavuizenvloer en deur naar brandgang.Eerste verdieping:Overloop met plavuizenvloer.Slaapkamer 1: 5,05 x 2,70 met laminaatvloer en dakraam met zonwering.Slaapkamer 2: 4,40 x 1,80 met laminaatvloer en dakraam met zonwering.Badkamer 3,00 x 1,50 met plavuizenvloer, ligbad/douche en wastafel.Toiletruimte 1,15 x 0,90 met plavuizenvloer, duoblok en fonteintje.Was/stookruimte 2,00 x 1,50 met aansluitingen was-apparatuur en cv-combiketel Nefit Proline Nxt HRC 24 CW 4 van 2017 (eigendom).

Je vind de Huurwoning aan de Landvoogdstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Heerlen aan de Landvoogdstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Landvoogdstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Landvoogdstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Huis Landvoogdstraat in Heerlen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Landvoogdstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren