Lange Margarethastraat in Haarlem via Esteon

Lange MargarethastraatAppartement te huur in Oude Stad! Het heeft een oppervlakte van 62m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. De woning bestaat uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine, parkeerplek. De huurprijs is €1.650,- per maand met een borgsom van €1.650,-. Is dit de perfecte woning voor jou?

Je vind een 3-kamer appartement te huur in Haarlem nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Lange Margarethastraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer appartement te huur in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer appartement te huur in Haarlem – Klik hier

Details van 3-kamer appartement te huur in Haarlem

Prijs – 1650.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 62m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lange Margarethastraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren