Lange Nieuwstraat Utrecht in Utrecht via Huurflits

Lange Nieuwstraat UtrechtHet studio appartement is modern ingericht met onder andere een woon-/slaapruimte met eettafel, comfortabele velours bank, smart TV en een tweepersoonsbed. Verder is er een gloednieuwe volledig ingerichte keuken met koelkast, kookplaat en afzuigkap

Je vind de Studio aan de Lange Nieuwstraat Utrecht  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Lange Nieuwstraat Utrecht en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Lange Nieuwstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Lange Nieuwstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Lange Nieuwstraat in Utrecht

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lange Nieuwstraat Utrecht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren