Lange Wal in Arnhem via Huurflits

Lange WalDe badkamer, keuken en toilet deel je met 3 andere personen. De kamer is zeer centraal gelegen ten opzichte van de HAN in Arnhem en VHL in Velp.In de directe omgeving vind je een groot overdekt winkelcentrum (winkelcentrum Presikhaaf) waar je terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen.Ook de busverbindingen zijn uitstekend en in nog geen 10 minuten ben je in het centrum van Arnhem.

Je vind de Kamer aan de Lange Wal  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Lange Wal en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Lange Wal in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Lange Wal in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Lange Wal in Arnhem

Prijs – 485.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lange Wal

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren