Lange_Hilleweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Lange_Hilleweg Rotterdam NederlandBEGANE GRONDVia de trap op de begane grond bereikt u dit ruime appartement. Aan de linkerzijde heb je de woonkamer met open keuken. Verder via de hal bereikt u de slaapkamer met een balkon. Aan de voorzijde bevindt zich de badkamer met ligbad en toilet.KENMERKEN• Woonoppervlakte ca. 50 m2• Slaapkamer: 1• Badkamer: 1 Moderne badkamer met wastafel en ligbad• Toilet: 1• Keukenapparatuur• Ongemeubileerd

Je vind de Appartement aan de Lange_Hilleweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Lange_Hilleweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lange Hilleweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lange Hilleweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Lange Hilleweg in Rotterdam

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lange_Hilleweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren